Monday, 20 October 2014

Malas nak masak..tapi laparrr..grrr

Assalamualaikum.. 
                    Hai uools semua..(^-^)  
     
  Hari ni nak kongsi apa yang saya akan ambil kalau lapar..lapar tapi malas nak masak..haha..pemalas sungguh..                  Dah..dah..bebel je..hu2..jom tengok pe bahan-bahannya..Ni ha, Smoothie Vivix + vanilla cinch Shake Shaklee! Memang kenyang n segar.....Seeloknya diminum time perot anda kosong...boleh men"selim"kan badan...best kan?..bagi yang kering pulak, minum lepas makan, lama2 memang bambam lah korang! 
Sukatan tu pandai-pandailah..tak payah skema sangat.. 
●Tembikai (boleh tukar buah lain) 
●Bayam (Daun je lah..hehe) 
●Yogurt 
●Vivix(1 sudu kecil je)
●2 scoop Vanilla Cinch Shake (saya guna perasa vanilla) 
●Air 
●Ais   
KEMUDIAN,BLEND..Blend.....SIAP!(^-^) Nyum..nyum..nyumm..

Maaf lah ye..gambar xcantik
*****Selain Cinch Shake, anda boleh juga gantikan kepada ESP dari Shaklee..


*****ESP merupakan energy booster dan juga hot item Shaklee..bulan ni Shaklee buat gempak promo BELI 6 tin ESP, FREE 1 tin..bulan 10/2014 je tau..nak tunggu promo lagi taktau lah biler..nak tau info lanjut PM yati..he2
P/S: Lainkali saya cerita lagi apa itu & khasiat Cinch Shake serta ESP ni okeyh...zassss..bye..

                    ~SELAMAT MENCUBA~

Haryatizahruddin
SID 1162293
013 361 9689 (WHATSAPP/SMS/CALL)
FB/INSTAGRAM: haryati zahruddin

No comments:

Post a Comment