Monday, 10 November 2014

WOW!! Bulan Nov 2014 bulan Omega Guard lah..

Salam..hai!
Hari ni yati nak share kat korang, lagi tentang Omega Guard..

Yelah kan sempena bulan Omega ni..Anda beli 6 botol Omega Guard, anda dapat percuma satu botol..best sangat kan?

Mungkin tak ramai sangat yang kenal kan?
Tapi..Kalau sebut tentang minyak ikan dan sebut DHA atau EPA mungkin ramai yang tahu.. kerana dalam Omega Guard Shaklee ini juga mengandungi DHA yang sangat baik untuk otak dan elok dimalkan dari kanak2.

Jom kita kongsi-kongsi tentang Omega Guard>>>>

****Omega-3 ni terdiri daripada EPA dan DHA.Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

FUNGSI EPA:
-Mencegah kanser
-Mencegah pembekuan darah
-Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
-Baik untuk pesakit jantung
-Menghindar tekanan perasaan
-Mencegah penyakit darah tinggi                

FUNGSI DHA:
-Mencegah asma
-Meningkatkan daya seksual
-Mencegah sakit kulit
-Mengelakkan kanser payu dara
-Mengelak kanser prostat
-Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
-Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan

****Omega Guard berbeza dengan minyak ikan produk lain..>>>>

●OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

● Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

OMEGA GUARD memang terbaik!!
Semestinya Shaklee menghasilkan minyak ikan yang asli..tiada campur-campur dengan lemak atau hati ikan...Satu keluarga boleh makan dari yang kecil sampai lah yang dah capai warga emas..

Hubungi yati segera..bulan ni bulan best untuk Omega guard..(^-^)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment